Stichting Pierrot geeft al meer dan 30 jaar de allerleukste dansles van Apeldoorn.

Stichting Pierrot bestaat sinds 1983

Stichting Pierrot is een dans- en expressiegroep voor kinderen, jongeren en volwassenen met een achterstand in hun verstandelijke en lichamelijke ontwikkeling.

Nieuwe deelnemers en vrijwilligers zijn altijd welkom bij Pierrot

Over Pierrot

In 1982 werd door een aantal deelnemers van een dagverblijf de musical ‘My fair lady’ ingestudeerd. Deze activiteit resulteerde in een grandioos optreden. Omdat deze uitvoering zoveel succes had, is in januari 1983 door enkele enthousiaste mensen de dans- en expressiegroep Pierrot opgericht. In het begin waren er alleen volwassen deelnemers, maar sinds november 1985 konden ook kinderen en jongeren deelnemen. Sinds de oprichting is Pierrot enorm gegroeid en telt momenteel rond de 100 deelnemers en zo’n 35 vrijwilligers.

Doelstelling Pierrot

Stichting Pierrot biedt met veel enthousiasme de mogelijkheid om haar deelnemers actief te laten zijn met muziek, dans en expressie. De deelnemers gaan hierdoor hun mogelijkheden ontdekken waardoor een ieder zich op zijn of haar manier leert uiten. Plezier en samen bezig zijn spelen hierbij een belangrijke rol.

Activiteiten

Naast de wekelijkse lessen, worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals ‘open lessen’ en diverse optredens. Bent u nieuwsgierig geworden, kijk dan bij ‘activiteiten‘ wanneer u een optreden of een open les wilt bijwonen.

Zalen

Stichting Pierrot beschikt over
3 danszalen in het gebouw 'Fazant' aan de Lobsteinlaan 20C Apeldoorn,
op het terrein van 's Heerenloo.

Deze website is met liefde ontworpen en ontwikkeld door Martijn de Frankrijker